Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban

Gábor Miklósné: Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 13-18. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_013-018.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_013-018.pdf

Letöltés (731kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 7
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 13-18
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 17.; Spectrophotometry determination of protein contents of curd varieties in the ultraviolet region; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes von Quarkarten im Ultraviolettbereich; Spektrometričeskoe opredelenie soderžaniaâ belka v tvoroge v ul'trafioletovoj oblasti
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20972
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet