Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban

Gábor Miklósné: Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 13-18. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_013-018.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_013-018.pdf

Download (731kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1979
Volume: 7
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 13-18
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Additional Information: Bibliogr.: p. 17.; Spectrophotometry determination of protein contents of curd varieties in the ultraviolet region; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes von Quarkarten im Ultraviolettbereich; Spektrometričeskoe opredelenie soderžaniaâ belka v tvoroge v ul'trafioletovoj oblasti
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20972

Actions (login required)

View Item View Item