Polák Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_019-024.pdf Download (720kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1979 |
Volume: | 7 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 19-24 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 23.; Determination of chloride contents of meat-industry products with an ion-selective electrode; Bestimmung des Chloridgehaltes in Fleischindustrieprodukten mittels ionenselektiver Elektroden; Opredelenie soderžaniâ hloridov produktov mâsnoj promyšlennosti ionoselektivnym èlektrodom |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:05 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20973 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |