Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal

Polák Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_019-024.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_019-024.pdf

Download (720kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1979
Volume: 7
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 19-24
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 23.; Determination of chloride contents of meat-industry products with an ion-selective electrode; Bestimmung des Chloridgehaltes in Fleischindustrieprodukten mittels ionenselektiver Elektroden; Opredelenie soderžaniâ hloridov produktov mâsnoj promyšlennosti ionoselektivnym èlektrodom
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20973

Actions (login required)

View Item View Item