Polák Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_019-024.pdf Letöltés (720kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1979 |
Kötet: | 7 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 19-24 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 23.; Determination of chloride contents of meat-industry products with an ion-selective electrode; Bestimmung des Chloridgehaltes in Fleischindustrieprodukten mittels ionenselektiver Elektroden; Opredelenie soderžaniâ hloridov produktov mâsnoj promyšlennosti ionoselektivnym èlektrodom |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:05 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20973 |
Tétel nézet |