Huszka Tibor and Bajúszné Kabók Katalin: Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 33-43. (1979)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_033-043.pdf Download (739kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1979 |
Volume: | 7 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 33-43 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 42.; Study of the Theological properties of meat paste as a function of ,,Soluprát" addition; Untersuchung der Theologischen Eigenschaften von Fleischbrei in der Funktion der „Soluprat"-Dosierung; Analiz reologičeskih svojstv mâsnogo farša v zavisimosti ot dobavleniâ Soluprát |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:05 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20975 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |