Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében

Huszka Tibor; Bajúszné Kabók Katalin: Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 33-43. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_033-043.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_033-043.pdf

Letöltés (739kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 7
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 33-43
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 42.; Study of the Theological properties of meat paste as a function of ,,Soluprát" addition; Untersuchung der Theologischen Eigenschaften von Fleischbrei in der Funktion der „Soluprat"-Dosierung; Analiz reologičeskih svojstv mâsnogo farša v zavisimosti ot dobavleniâ Soluprát
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20975
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet