Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében

Huszka Tibor and Bajúszné Kabók Katalin: Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 33-43. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_033-043.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_033-043.pdf

Download (739kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1979
Volume: 7
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 33-43
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 42.; Study of the Theological properties of meat paste as a function of ,,Soluprát" addition; Untersuchung der Theologischen Eigenschaften von Fleischbrei in der Funktion der „Soluprat"-Dosierung; Analiz reologičeskih svojstv mâsnogo farša v zavisimosti ot dobavleniâ Soluprát
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20975

Actions (login required)

View Item View Item