Búzalisztek aminosavösszetételének alakulása a lisztkihozatali érték függvényében

Török Attiláné Pusztay Éva: Búzalisztek aminosavösszetételének alakulása a lisztkihozatali érték függvényében. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 51-54. (1980)

[thumbnail of szef_tudkozl_008_051-054.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_008_051-054.pdf

Letöltés (776kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1980
Kötet: 8
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 51-54
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39138/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 54.; Variation of the aminoacid compositions of wheat flours as a function of the flour yield value; Die Gestaltung der Aminosäurenzusammensetzug in Weizenmehlen in Abhängigkeit vom Mehlausbeutewert; Formirovanie aminokislot pšeničnoj muki v zavisimosti ot vremeni hraneniâ i prererabotki pšenicy
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20991
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet