Búzalisztek aminosavösszetételének alakulása a lisztkihozatali érték függvényében

Török Attiláné Pusztay, Éva: Búzalisztek aminosavösszetételének alakulása a lisztkihozatali érték függvényében. Tudományos közlemények, (8). pp. 51-54. (1980)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_008_051-054.pdf

Download (776kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1980
Volume: 8
Page Range: pp. 51-54
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 54.; Variation of the aminoacid compositions of wheat flours as a function of the flour yield value; Die Gestaltung der Aminosäurenzusammensetzug in Weizenmehlen in Abhängigkeit vom Mehlausbeutewert; Formirovanie aminokislot pšeničnoj muki v zavisimosti ot vremeni hraneniâ i prererabotki pšenicy
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20991

Actions (login required)

View Item View Item