Búzalisztek minőségi jellemzőinek vizsgálata a búza tárolási, illetve feldolgozási idejének függvényében

Földházi Pálné: Búzalisztek minőségi jellemzőinek vizsgálata a búza tárolási, illetve feldolgozási idejének függvényében. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 65-76. (1980)

[thumbnail of szef_tudkozl_008_065-076.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_008_065-076.pdf

Letöltés (947kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1980
Kötet: 8
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 65-76
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39138/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 75.; Quality characteristics of wheat flours as functions of the times of storage and processing of the wheat; Prüfung der Qualitätsparameter von Weizenmehlen in Abhängigkeit von der Lager- bzw. der Verarbeitungsdauer; Issledovanie kačestvennyh pokazatelej muki v zavisimosti ot vremeni hraneniâ i pererabotki pšenicy
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20993
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet