Amiláz enzimtevékenység befolyása a tésztaminőségre

Gasztonyi, Kálmán: Amiláz enzimtevékenység befolyása a tésztaminőségre. Tudományos közlemények, (8). pp. 93-99. (1980)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_008_093-099.pdf

Download (791kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1980
Volume: 8
Page Range: pp. 93-99
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Biológia, Kémia
Additional Information: Influence of amylase activity on dough quality; Der Einfluss der Amylaseaktivität auf die Qualität des Teiges; Vliânie deâtel'nosti amilaznyh ènzimov na kačestvo testa
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20998

Actions (login required)

View Item View Item