Molnár József; Molnár Andrea: Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 63-68. (1981)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_063-068.pdf Letöltés (769kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1981 |
Kötet: | 9 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 63-68 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Biológia, Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 67-68.; Data on the aminocid composition of the meat of the magyartarka (hungarian speckled cattle); Beitrag zur Aminosäurenzusammensetzung des Fleisches der ungarisch- bunten (magyar-tarka) Kühe; Dannye po aminokislot mâsa vengerskoj pëstroj |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21016 |
Tétel nézet |