Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez

Molnár József; Molnár Andrea: Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 63-68. (1981)

[thumbnail of szef_tudkozl_009_063-068.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_063-068.pdf

Letöltés (769kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1981
Kötet: 9
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 63-68
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/
Kulcsszavak: Agrártudomány, Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 67-68.; Data on the aminocid composition of the meat of the magyartarka (hungarian speckled cattle); Beitrag zur Aminosäurenzusammensetzung des Fleisches der ungarisch- bunten (magyar-tarka) Kühe; Dannye po aminokislot mâsa vengerskoj pëstroj
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21016
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet