Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez

Molnár József and Molnár Andrea: Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 63-68. (1981)

[thumbnail of szef_tudkozl_009_063-068.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_063-068.pdf

Download (769kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1981
Volume: 9
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 63-68
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány, Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 67-68.; Data on the aminocid composition of the meat of the magyartarka (hungarian speckled cattle); Beitrag zur Aminosäurenzusammensetzung des Fleisches der ungarisch- bunten (magyar-tarka) Kühe; Dannye po aminokislot mâsa vengerskoj pëstroj
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21016

Actions (login required)

View Item View Item