Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben

Gábor Miklósné and Vámos Károlyné: Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 69-81. (1981)

[thumbnail of szef_tudkozl_009_069-081.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_069-081.pdf

Download (849kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1981
Volume: 9
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 69-81
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/
Uncontrolled Keywords: Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 80.; Quantitative determination of muscle protein in protein-containing products of various origins; Quantitative Bestimmung des Muskeleiweisses in Erzeugnissen mit Eiweissen unterschiedlicher Herkunft; Količestvennoe opredelenie myšečnogo belka v prodyktah, soderžaših belok različnogo proishoždeniâ
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21017

Actions (login required)

View Item View Item