A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége

Fehér László: A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 27-31. (1982)

[thumbnail of szef_tudkozl_010_027-031.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_010_027-031.pdf

Letöltés (468kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1982
Kötet: 10
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 27-31
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39140/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 31.; Microbiological quality of milk produced in the Szeged district; Mikrobiologische Qualität der in der Umgebung von Szeged hergestellten Milch; Mikrobiologičeskaâ ocenka kačestva moloka, proizvodimogo v okresnosti g. Seged
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21026
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet