A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége

Fehér, László: A szegedi körzetben termelt tej mikrobiológiai minősége. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 27-31. (1982)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_010_027-031.pdf

Download (468kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1982
Volume: 10
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 27-31
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 31.; Microbiological quality of milk produced in the Szeged district; Mikrobiologische Qualität der in der Umgebung von Szeged hergestellten Milch; Mikrobiologičeskaâ ocenka kačestva moloka, proizvodimogo v okresnosti g. Seged
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21026

Actions (login required)

View Item View Item