Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán

Gábor, Miklósné and Barkóczy, Pál: Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 33-39. (1982)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_010_033-039.pdf

Download (499kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1982
Volume: 10
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 33-39
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Combined spectrophotometric determinotion of protein and fat contents of cheeses; Gleichzeitige Bestimmung des Eiweiss- und Fettgehaltes des Käses mit Hilfe der Spektrophotometrie; Sovmestnoe opredelenie soderžaniâ belkov i žirov v syrah spektrofotometričeskim sposobom
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21027

Actions (login required)

View Item View Item