Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán

Gábor Miklósné; Barkóczy Pál: Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 33-39. (1982)

[thumbnail of szef_tudkozl_010_033-039.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_010_033-039.pdf

Letöltés (499kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1982
Kötet: 10
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 33-39
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39140/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Combined spectrophotometric determinotion of protein and fat contents of cheeses; Gleichzeitige Bestimmung des Eiweiss- und Fettgehaltes des Käses mit Hilfe der Spektrophotometrie; Sovmestnoe opredelenie soderžaniâ belkov i žirov v syrah spektrofotometričeskim sposobom
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21027
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet