Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata

Markovics Erzsébet; Rodek Mária: Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 17-23. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_017-023.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_017-023.pdf

Letöltés (728kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 17-23
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 22.; Polyphenoloxidase activity of pastry-industry meals and the colour of the pastry; Untersuchung der Polifenoloxidas-Aktivität der Teigwarengriesse und der Farbe der Teigwaren; Issledovanie polifenoloksidaznoj aktivnosti mučnopromyšlennoj krupy i cveta testa
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21033
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet