Markovics Erzsébet and Rodek Mária: Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 17-23. (1983)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_017-023.pdf Download (728kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1983 |
Volume: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 17-23 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 22.; Polyphenoloxidase activity of pastry-industry meals and the colour of the pastry; Untersuchung der Polifenoloxidas-Aktivität der Teigwarengriesse und der Farbe der Teigwaren; Issledovanie polifenoloksidaznoj aktivnosti mučnopromyšlennoj krupy i cveta testa |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21033 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |