Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata

Markovics Erzsébet and Rodek Mária: Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 17-23. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_017-023.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_017-023.pdf

Download (728kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1983
Volume: 11
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 17-23
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 22.; Polyphenoloxidase activity of pastry-industry meals and the colour of the pastry; Untersuchung der Polifenoloxidas-Aktivität der Teigwarengriesse und der Farbe der Teigwaren; Issledovanie polifenoloksidaznoj aktivnosti mučnopromyšlennoj krupy i cveta testa
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21033

Actions (login required)

View Item View Item