Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata

Markovics, Erzsébet; Rodek, Mária: Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata. Tudományos közlemények, (11). pp. 17-23. (1983)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_017-023.pdf

Letöltés (728kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Kötet/évfolyam: 11
ISSN: 0200-1381
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 22.; Polyphenoloxidase activity of pastry-industry meals and the colour of the pastry; Untersuchung der Polifenoloxidas-Aktivität der Teigwarengriesse und der Farbe der Teigwaren; Issledovanie polifenoloksidaznoj aktivnosti mučnopromyšlennoj krupy i cveta testa
A feltöltés ideje: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2016. okt. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21033
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet