Horváth Károly; Czakó Mihály; Répási Gizella: A morzsagyártás mikrobiológiai fázisvizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 39-43. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_039-043.pdf Letöltés (707kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1983 |
Kötet: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 39-43 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Kulcsszavak: | Biológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 42.; Microbiological phase examination of crumb production; Mikrobiologische Phasenuntersuchungen bei Bröselherstellung; Mikrobiologičeskoe fazisnoe |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21036 |
![]() |
Tétel nézet |