A morzsagyártás mikrobiológiai fázisvizsgálata

Horváth Károly; Czakó Mihály; Répási Gizella: A morzsagyártás mikrobiológiai fázisvizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 39-43. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_039-043.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_039-043.pdf

Letöltés (707kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 39-43
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 42.; Microbiological phase examination of crumb production; Mikrobiologische Phasenuntersuchungen bei Bröselherstellung; Mikrobiologičeskoe fazisnoe
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21036
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet