Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László

Fehér, László and Brwaf, M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_045-050.pdf

Download (749kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1983
Volume: 11
Page Range: pp. 45-50
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 49.; Application of microscopic structural examination for classification of pastry-industry base materials and ready product; Verwendung der mikroskopischen Sturkturuntentersuchung zur Qualifizierung der Grundmaterialien und Fertigwaren; Primenenie mikroskopičeskogo strukturnogo issledovaniâ kačestva osnovnogo syr'â i gotovoj produkcii mukomol'noj promyšlennosti
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21037

Actions (login required)

View Item View Item