Szabó Gábor: Növényi eredetű élelmiszerporok vibrofluid rétegű porlasztásos agglomerálásának elmélete és gyakorlata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 65-73. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_065-073.pdf Letöltés (766kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1983 |
| Kötet: | 11 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 65-73 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
| Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 72.; Theory and practice of vibrofluid-Iayer pulverization agglomeration of foodstuff powders of plant origin; Theorie und Praxis der Agglomeration durch Vibrofluid-schictzerstäubung von Lebensmittelpulvern pflanzlichen Ursprungs; Teoriâ i praktika raspylitel'noj aglomeracii v vibro-kipâŝem sloe piŝevyh poroškov rastitel'nogo proishoždeniâ |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21040 |
![]() |
Tétel nézet |

