Növényi eredetű élelmiszerporok vibrofluid rétegű porlasztásos agglomerálásának elmélete és gyakorlata

Szabó Gábor: Növényi eredetű élelmiszerporok vibrofluid rétegű porlasztásos agglomerálásának elmélete és gyakorlata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 65-73. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_065-073.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_065-073.pdf

Letöltés (766kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 65-73
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 72.; Theory and practice of vibrofluid-Iayer pulverization agglomeration of foodstuff powders of plant origin; Theorie und Praxis der Agglomeration durch Vibrofluid-schictzerstäubung von Lebensmittelpulvern pflanzlichen Ursprungs; Teoriâ i praktika raspylitel'noj aglomeracii v vibro-kipâŝem sloe piŝevyh poroškov rastitel'nogo proishoždeniâ
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21040
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet