Növényi eredetű élelmiszerporok vibrofluid rétegű porlasztásos agglomerálásának elmélete és gyakorlata

Szabó, Gábor: Növényi eredetű élelmiszerporok vibrofluid rétegű porlasztásos agglomerálásának elmélete és gyakorlata. Tudományos közlemények, (11). pp. 65-73. (1983)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_065-073.pdf

Download (766kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1983
Volume: 11
Page Range: pp. 65-73
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 72.; Theory and practice of vibrofluid-Iayer pulverization agglomeration of foodstuff powders of plant origin; Theorie und Praxis der Agglomeration durch Vibrofluid-schictzerstäubung von Lebensmittelpulvern pflanzlichen Ursprungs; Teoriâ i praktika raspylitel'noj aglomeracii v vibro-kipâŝem sloe piŝevyh poroškov rastitel'nogo proishoždeniâ
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21040

Actions (login required)

View Item View Item