Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával .

Huszka Tibor; Sitkei András; Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_083-095.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_083-095.pdf

Letöltés (763kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 83-95
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 94.; Gas-chromatographic study of aromatic materials in seasoning paprika with a head-space procedure and main component analysis; Gaschromatographische Untersuchung der Aromastoffe des Gewürzpaprikas durch „head space" Verfahren und Anwendung der Hauptkomponentanalyse; Gazohromatografičeskoe issledovanie aromatičeskih vešestv krasnogo perca metodom "head space" c primeneniem analiza glavnogo komponenta
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21042
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet