Huszka Tibor and Sitkei András and Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_083-095.pdf Download (763kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1983 |
Volume: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 83-95 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 94.; Gas-chromatographic study of aromatic materials in seasoning paprika with a head-space procedure and main component analysis; Gaschromatographische Untersuchung der Aromastoffe des Gewürzpaprikas durch „head space" Verfahren und Anwendung der Hauptkomponentanalyse; Gazohromatografičeskoe issledovanie aromatičeskih vešestv krasnogo perca metodom "head space" c primeneniem analiza glavnogo komponenta |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21042 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |