Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával .

Huszka Tibor and Sitkei András and Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_083-095.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_083-095.pdf

Download (763kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1983
Volume: 11
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 83-95
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 94.; Gas-chromatographic study of aromatic materials in seasoning paprika with a head-space procedure and main component analysis; Gaschromatographische Untersuchung der Aromastoffe des Gewürzpaprikas durch „head space" Verfahren und Anwendung der Hauptkomponentanalyse; Gazohromatografičeskoe issledovanie aromatičeskih vešestv krasnogo perca metodom "head space" c primeneniem analiza glavnogo komponenta
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21042

Actions (login required)

View Item View Item