Tarján Veronika: Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 13-18. (1984)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_013-018.pdf Download (563kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1984 |
Volume: | 12 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 13-18 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/ |
Uncontrolled Keywords: | Biológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 17.; Removal of Campylobacter from poultry meat by means of low-dose ionizing radiation; Befreiung des Geflügelfleisches von Campylobacter durch Bestrahlungsionisation in minderdosis; Osvoboždenie ot Campilobacter mâsa pticy ionizacionnym oblučeniem maloj dozy |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:23 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21046 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |