Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással

Tarján Veronika: Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 13-18. (1984)

[thumbnail of szef_tudkozl_012_013-018.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_013-018.pdf

Download (563kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1984
Volume: 12
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 13-18
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/
Uncontrolled Keywords: Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 17.; Removal of Campylobacter from poultry meat by means of low-dose ionizing radiation; Befreiung des Geflügelfleisches von Campylobacter durch Bestrahlungsionisation in minderdosis; Osvoboždenie ot Campilobacter mâsa pticy ionizacionnym oblučeniem maloj dozy
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21046

Actions (login required)

View Item View Item