Sántháné Szeghy Andrea and Gábor Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_019-025.pdf Download (536kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1984 |
Volume: | 12 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 19-25 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 24..; Study of rancidization of poultry fats during storage; Study of rancidization of poultry fats during storage; Untersuchung des Ranzigwerdens von Geflügelfett im Laufe der Lagerung; Issledovanie progorkaniâ ptičih žirov v hode hraneniǎ |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:23 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21047 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |