A sütőipari termékminőség alakulása : az új termékek értékelése

Nagy Lajosné; Molnár Pál: A sütőipari termékminőség alakulása : az új termékek értékelése. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 25-30. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_025-030.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_025-030.pdf

Letöltés (692kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 13
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 25-30
Nyelv: magyar
Konferencia neve: A sütőipar aktuális kérdései, 3., 1985., Szeged
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Megjegyzések: Variation in baking industry product quality, the evaluation of new products; Die Gestaltung der Produktionsqualität in der Backwarenindustrie und die Wertschätzung der neuen Produkte; Formirovanie kačestva produktov hlebopekarnogo proizvodstva, ocenka novyh produktov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21070
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet