Nagy Lajosné; Molnár Pál: A sütőipari termékminőség alakulása : az új termékek értékelése. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 25-30. (1986)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_025-030.pdf Letöltés (692kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1986 |
Kötet: | 13 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 25-30 |
Nyelv: | magyar |
Konferencia neve: | A sütőipar aktuális kérdései, 3., 1985., Szeged |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/ |
Megjegyzések: | Variation in baking industry product quality, the evaluation of new products; Die Gestaltung der Produktionsqualität in der Backwarenindustrie und die Wertschätzung der neuen Produkte; Formirovanie kačestva produktov hlebopekarnogo proizvodstva, ocenka novyh produktov |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21070 |
Tétel nézet |