Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára

Kovács Erzsébet and Selmeczy Árpádné: Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 31-38. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_031-038.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_031-038.pdf

Download (714kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1986
Volume: 13
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 31-38
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 37.; Application of the UV-parameter in quality studies in the baking industry; Die Verwendung der UV-Wertzahl bei der Untersuchung der Qualität in der Backwarenindustrie; Primenenie čisla UV [v] issledovanii hlebopekarnogo kačestva produktov
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21071

Actions (login required)

View Item View Item