Török Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_039-046.pdf Download (714kB) | Preview |
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
| Date: | 1986 |
| Volume: | 13 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Page Range: | pp. 39-46 |
| Language: | Hungarian |
| Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/ |
| Additional Information: | Bibliogr.: p. 45.; Study of the leavening process of bread dough; Untersuchung des Aufgangprozesses des Brotteigs; Issledovanie processa opary hlebnogo testa |
| Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
| Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:19 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21072 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |

