A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata

Török Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_039-046.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_039-046.pdf

Download (714kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1986
Volume: 13
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 39-46
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Additional Information: Bibliogr.: p. 45.; Study of the leavening process of bread dough; Untersuchung des Aufgangprozesses des Brotteigs; Issledovanie processa opary hlebnogo testa
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21072

Actions (login required)

View Item View Item