A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata

Török Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_039-046.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_039-046.pdf

Letöltés (714kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 13
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 39-46
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 45.; Study of the leavening process of bread dough; Untersuchung des Aufgangprozesses des Brotteigs; Issledovanie processa opary hlebnogo testa
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21072
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet