Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása

Markovics Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_047-054.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_047-054.pdf

Download (723kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1986
Volume: 13
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 47-54
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Uncontrolled Keywords: Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 53.; Study of the friability of bread; Untersuchung der Bröckelung des Brots; Issledovanie krošenie [!krošeniâ] hleba
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21073

Actions (login required)

View Item View Item