Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása

Markovics, Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_047-054.pdf

Letöltés (723kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Kötet/évfolyam: 13
ISSN: 0200-1381
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 53.; Study of the friability of bread; Untersuchung der Bröckelung des Brots; Issledovanie krošenie [!krošeniâ] hleba
A feltöltés ideje: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2016. okt. 15. 16:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21073
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet