Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása

Markovics Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_047-054.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_047-054.pdf

Letöltés (723kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 13
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 47-54
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 53.; Study of the friability of bread; Untersuchung der Bröckelung des Brots; Issledovanie krošenie [!krošeniâ] hleba
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21073
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet