Markovics Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_047-054.pdf Download (723kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1986 |
Volume: | 13 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 47-54 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/ |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 53.; Study of the friability of bread; Untersuchung der Bröckelung des Brots; Issledovanie krošenie [!krošeniâ] hleba |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21073 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |