Markovics Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_047-054.pdf Letöltés (723kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1986 |
Kötet: | 13 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 47-54 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 53.; Study of the friability of bread; Untersuchung der Bröckelung des Brots; Issledovanie krošenie [!krošeniâ] hleba |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21073 |
Tétel nézet |