Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira

Kovács Erzsébet: Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 55-69. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_055-069.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_055-069.pdf

Download (891kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1986
Volume: 13
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 55-69
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 68.; Effects of surface-active substances on the properties of dough; Wirkung flachenaktiver Metarialien auf die Eigenschaften des Teigs; Vliânie poverhnostno-aktivnyh veŝestv na svojstva hleba
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21074

Actions (login required)

View Item View Item