Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira

Kovács Erzsébet: Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 55-69. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_055-069.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_055-069.pdf

Letöltés (891kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 13
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 55-69
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 68.; Effects of surface-active substances on the properties of dough; Wirkung flachenaktiver Metarialien auf die Eigenschaften des Teigs; Vliânie poverhnostno-aktivnyh veŝestv na svojstva hleba
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21074
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet