A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása

Gábor Miklósné: A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 81-87. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_081-087.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_081-087.pdf

Letöltés (692kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 13
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 81-87
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 86.; Inhibitory action of natural antioxidants of the oat flavonoid type on fat oxidation; Die Oxidation des Fettes hindernde Wirkung der natürlichen Antioxide von Flavonoidtyp des Hafers; Vliânie estestvennyh antiokislitelej flavonoidnogo tipa ovsa, prepǎtsvuûŝih okisleniû žira
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21076
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet