Gábor Miklósné: A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 81-87. (1986)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_081-087.pdf Download (692kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1986 |
Volume: | 13 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 81-87 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 86.; Inhibitory action of natural antioxidants of the oat flavonoid type on fat oxidation; Die Oxidation des Fettes hindernde Wirkung der natürlichen Antioxide von Flavonoidtyp des Hafers; Vliânie estestvennyh antiokislitelej flavonoidnogo tipa ovsa, prepǎtsvuûŝih okisleniû žira |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21076 |
Actions (login required)
View Item |