A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása

Gábor Miklósné: A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 81-87. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_081-087.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_081-087.pdf

Download (692kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1986
Volume: 13
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 81-87
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 86.; Inhibitory action of natural antioxidants of the oat flavonoid type on fat oxidation; Die Oxidation des Fettes hindernde Wirkung der natürlichen Antioxide von Flavonoidtyp des Hafers; Vliânie estestvennyh antiokislitelej flavonoidnogo tipa ovsa, prepǎtsvuûŝih okisleniû žira
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21076

Actions (login required)

View Item View Item