Török Attiláné; Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_005-009.pdf Letöltés (658kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1987 |
Kötet: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 5-9 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 8.; The role of objective classification of the soft part of bread in optimization of the production technology; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Rol' ob"ektivnoj harakteristiki hlebnoj mâgkiny v optimalizacii tehnologii proizvodstva hleba |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21079 |
![]() |
Tétel nézet |