A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában

Török Attiláné; Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_005-009.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_005-009.pdf

Letöltés (658kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1987
Kötet: 14
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 5-9
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 8.; The role of objective classification of the soft part of bread in optimization of the production technology; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Rol' ob"ektivnoj harakteristiki hlebnoj mâgkiny v optimalizacii tehnologii proizvodstva hleba
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21079
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet