A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában

Török Attiláné and Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_005-009.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_005-009.pdf

Download (658kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1987
Volume: 14
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 5-9
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 8.; The role of objective classification of the soft part of bread in optimization of the production technology; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Rol' ob"ektivnoj harakteristiki hlebnoj mâgkiny v optimalizacii tehnologii proizvodstva hleba
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21079

Actions (login required)

View Item View Item