Török Attiláné and Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_005-009.pdf Download (658kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1987 |
Volume: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 5-9 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 8.; The role of objective classification of the soft part of bread in optimization of the production technology; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Rol' ob"ektivnoj harakteristiki hlebnoj mâgkiny v optimalizacii tehnologii proizvodstva hleba |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21079 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |