Horváthné Almássy Katalin: Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 11-18. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_011-018.pdf Letöltés (759kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1987 |
| Kötet: | 14 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 11-18 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 16.; Variation of bread-baking properties of species-specific wheat flours folio ving addition of iraproving wheat flour; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Izmenenie hlebopekarnyh kačestv muki pšenicy odnih i teh že sortov pod vliâniem dobavleniâ muki lučšego sorta pšenicy |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:16 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21080 |
![]() |
Tétel nézet |

