Horváthné Almássy Katalin: Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 11-18. (1987)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_011-018.pdf Download (759kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1987 |
Volume: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 11-18 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 16.; Variation of bread-baking properties of species-specific wheat flours folio ving addition of iraproving wheat flour; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Izmenenie hlebopekarnyh kačestv muki pšenicy odnih i teh že sortov pod vliâniem dobavleniâ muki lučšego sorta pšenicy |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21080 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |