Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására

Horváthné Almássy Katalin: Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 11-18. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_011-018.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_011-018.pdf

Download (759kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1987
Volume: 14
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 11-18
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 16.; Variation of bread-baking properties of species-specific wheat flours folio ving addition of iraproving wheat flour; Objektive Qualifizierung der Brotkrume zur Optimierung der Erzeugungs technologie; Izmenenie hlebopekarnyh kačestv muki pšenicy odnih i teh že sortov pod vliâniem dobavleniâ muki lučšego sorta pšenicy
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21080

Actions (login required)

View Item View Item