Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban

Halászné Fekete Mária and Záhonyiné Racs Piroska and Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_025-028.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_025-028.pdf

Download (633kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1987
Volume: 14
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 25-28
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Uncontrolled Keywords: Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 27.; Instrumental examintion of the colour of seasoning paprika millings in the various phases of milling preparation; Technologische Untersuchung der Farbe desMahlproduktes von Gewürzpaprika in den Phasen des Mahlprodukterzeugnisses; Issledovanie cveta pomolov krasnogo perca v fazah prigotovleniâ pomola c pomoŝû priborov
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21082

Actions (login required)

View Item View Item