Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban

Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska; Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_025-028.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_025-028.pdf

Letöltés (633kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1987
Kötet: 14
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 25-28
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 27.; Instrumental examintion of the colour of seasoning paprika millings in the various phases of milling preparation; Technologische Untersuchung der Farbe desMahlproduktes von Gewürzpaprika in den Phasen des Mahlprodukterzeugnisses; Issledovanie cveta pomolov krasnogo perca v fazah prigotovleniâ pomola c pomoŝû priborov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21082
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet