Halászné Fekete Mária and Záhonyiné Racs Piroska and Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_025-028.pdf Download (633kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1987 |
Volume: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 25-28 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 27.; Instrumental examintion of the colour of seasoning paprika millings in the various phases of milling preparation; Technologische Untersuchung der Farbe desMahlproduktes von Gewürzpaprika in den Phasen des Mahlprodukterzeugnisses; Issledovanie cveta pomolov krasnogo perca v fazah prigotovleniâ pomola c pomoŝû priborov |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21082 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |