Bajúszné Kabók Katalin; Záhonyi Istvánné: Kenhető állományú ömlesztett sajtok reológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 51-55. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_051-055.pdf Letöltés (638kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1987 |
Kötet: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 51-55 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 55.; Rheological study of processed cheese spreads; Rheologische Untersuchung der Schmierkäse; Reologičeskoe issledovanie plavlennyh syrov mazepodobnogo sostava |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21086 |
Tétel nézet |