Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása

Czakó Mihály; Fehérné Patkós Erzsébet: Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 57-64. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_057-064.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_057-064.pdf

Letöltés (729kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1987
Kötet: 14
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 57-64
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Kulcsszavak: Biológia, Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 63.; Determination of heat treatment equivalents of some cooked and smoked skinned sausages; Bestimmung des Wärmeäquivalents einiger in darm gefüllter gekochter Selchwaren; Opredelenie èekvivalenta termičeskoj obrabotki u nekotoryh vareno-kopčenyh mâsnyh izdelij, napolnennyh v kiški
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21087
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet