Czakó Mihály and Fehérné Patkós Erzsébet: Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 57-64. (1987)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_057-064.pdf Download (729kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1987 |
Volume: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 57-64 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Uncontrolled Keywords: | Biológia, Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 63.; Determination of heat treatment equivalents of some cooked and smoked skinned sausages; Bestimmung des Wärmeäquivalents einiger in darm gefüllter gekochter Selchwaren; Opredelenie èekvivalenta termičeskoj obrabotki u nekotoryh vareno-kopčenyh mâsnyh izdelij, napolnennyh v kiški |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21087 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |