Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása

Czakó Mihály and Fehérné Patkós Erzsébet: Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 57-64. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_057-064.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_057-064.pdf

Download (729kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1987
Volume: 14
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 57-64
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Uncontrolled Keywords: Biológia, Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 63.; Determination of heat treatment equivalents of some cooked and smoked skinned sausages; Bestimmung des Wärmeäquivalents einiger in darm gefüllter gekochter Selchwaren; Opredelenie èekvivalenta termičeskoj obrabotki u nekotoryh vareno-kopčenyh mâsnyh izdelij, napolnennyh v kiški
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21087

Actions (login required)

View Item View Item