Szabó Gábor and Dörnyei József and Szilágyi János: A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 81-87. (1987)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_081-087.pdf Download (742kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1987 |
Volume: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 81-87 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 86.; Effects of microwave energy on the disperse structure of decolourized whole blood powder and blood plasma during the agglomerationdrying process; Wirkung der Mikrowellenenergie auf die Gestaltung des Dispersionsorganismus des Blutplasma und dekolorierten Vollblutpulvers während der Agglomeriertrocknung; Vliânie mikrovolnovoj èenergii na formirovanie dispersnoj organizacii krovânoj plazmy i obescvečennogo suhogo krovânogo moloka (poroška) v hode agglomeracionno-sušitel'nogo processa |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21090 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |