A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során

Szabó Gábor and Dörnyei József and Szilágyi János: A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 81-87. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_081-087.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_081-087.pdf

Download (742kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1987
Volume: 14
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 81-87
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Uncontrolled Keywords: Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 86.; Effects of microwave energy on the disperse structure of decolourized whole blood powder and blood plasma during the agglomerationdrying process; Wirkung der Mikrowellenenergie auf die Gestaltung des Dispersionsorganismus des Blutplasma und dekolorierten Vollblutpulvers während der Agglomeriertrocknung; Vliânie mikrovolnovoj èenergii na formirovanie dispersnoj organizacii krovânoj plazmy i obescvečennogo suhogo krovânogo moloka (poroška) v hode agglomeracionno-sušitel'nogo processa
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21090

Actions (login required)

View Item View Item