Extrudálás az élelmiszeriparban

Sárosi Herbert: Extrudálás az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 89-93. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_089-093.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_089-093.pdf

Letöltés (669kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1987
Kötet: 14
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 89-93
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Extrusion in the foodstuffs industry; Extrudation in der Lebensmittelindustrie
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21091
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet