Poralakú élelmiszerek vizsgálata fizikai módszerek alkalmazásával

Kispéter József: Poralakú élelmiszerek vizsgálata fizikai módszerek alkalmazásával. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 12-29. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_012-029.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_012-029.pdf

Letöltés (793kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1988
Kötet: 15
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 12-29
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Kulcsszavak: Fizika
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 26-27.; Study of foodstuff powders with physical methods; Untersuchung pulverförmiger Lebesmittel mit physikalischen Methoden; Issledovanie poroškoobraznyh produktov piŝevoj promyšlennosti s ispol'zovaniem fizičeskih metodov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21094
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet