Kispéter József: Poralakú élelmiszerek vizsgálata fizikai módszerek alkalmazásával. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 12-29. (1988)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_012-029.pdf Letöltés (793kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1988 |
Kötet: | 15 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 12-29 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/ |
Kulcsszavak: | Fizika |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 26-27.; Study of foodstuff powders with physical methods; Untersuchung pulverförmiger Lebesmittel mit physikalischen Methoden; Issledovanie poroškoobraznyh produktov piŝevoj promyšlennosti s ispol'zovaniem fizičeskih metodov |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21094 |
Tétel nézet |