Gábor Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_040-047.pdf Letöltés (644kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1988 |
Kötet: | 15 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 40-47 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 45.; Spectrophotometry determination of protein content of Jerusalem artichoke juice; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes von Erdärtischockensaft; Opredelenie soderžaniâ belka soka zemlânoj gruši spektofotometričeskim metodom |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21096 |
Tétel nézet |