Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan

Gábor Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_040-047.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_040-047.pdf

Letöltés (644kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1988
Kötet: 15
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 40-47
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 45.; Spectrophotometry determination of protein content of Jerusalem artichoke juice; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes von Erdärtischockensaft; Opredelenie soderžaniâ belka soka zemlânoj gruši spektofotometričeskim metodom
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21096
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet