Gábor Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_040-047.pdf Download (644kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1988 |
Volume: | 15 |
ISSN: | 0238-3756 |
Page Range: | pp. 40-47 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 45.; Spectrophotometry determination of protein content of Jerusalem artichoke juice; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes von Erdärtischockensaft; Opredelenie soderžaniâ belka soka zemlânoj gruši spektofotometričeskim metodom |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21096 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |