Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan

Gábor Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_040-047.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_040-047.pdf

Download (644kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1988
Volume: 15
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 40-47
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 45.; Spectrophotometry determination of protein content of Jerusalem artichoke juice; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes von Erdärtischockensaft; Opredelenie soderžaniâ belka soka zemlânoj gruši spektofotometričeskim metodom
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21096

Actions (login required)

View Item View Item