Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére

Kovács Erzsébet; Fehér László: Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 111-120. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_111-120.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_111-120.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1988
Kötet: 15
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 111-120
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 118.; Effects of surfactants on the structure of dry pasta; Die Wirkung oberflächenaktiver Stoffe auf die Struktur von Teigware; Vliânie poverhnostno-aktivnyh veŝestv na strukturu suhogo testa
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21103
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet