Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei

Fehérné Patkós Erzsébet and Czakó Mihály: Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 121-134. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_121-134.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_121-134.pdf

Download (737kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1988
Volume: 15
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 121-134
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Uncontrolled Keywords: Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 132.; Heat-treatment equivalents of meat industry products heat-treated in forms; Wärmbehandlungs-Aequvivalenzwerte von in Formen Wärmebehandelten Produkten der Fleischindustrie; Èkvivalenty termičeskoj obrabotki produktov mâsnoj promyšlennosti, podvergaûŝiesâ termičeskoj obrabotke
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21104

Actions (login required)

View Item View Item