Fehérné Patkós Erzsébet and Czakó Mihály: Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 121-134. (1988)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_121-134.pdf Download (737kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1988 |
Volume: | 15 |
ISSN: | 0238-3756 |
Page Range: | pp. 121-134 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/ |
Uncontrolled Keywords: | Biológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 132.; Heat-treatment equivalents of meat industry products heat-treated in forms; Wärmbehandlungs-Aequvivalenzwerte von in Formen Wärmebehandelten Produkten der Fleischindustrie; Èkvivalenty termičeskoj obrabotki produktov mâsnoj promyšlennosti, podvergaûŝiesâ termičeskoj obrabotke |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21104 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |