Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei

Fehérné Patkós Erzsébet; Czakó Mihály: Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 121-134. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_121-134.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_121-134.pdf

Letöltés (737kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1988
Kötet: 15
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 121-134
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 132.; Heat-treatment equivalents of meat industry products heat-treated in forms; Wärmbehandlungs-Aequvivalenzwerte von in Formen Wärmebehandelten Produkten der Fleischindustrie; Èkvivalenty termičeskoj obrabotki produktov mâsnoj promyšlennosti, podvergaûŝiesâ termičeskoj obrabotke
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21104
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet