The influence of drying process on carrot and celery rehidration

Witrowa Dorota; Witrowa Dorota: The influence of drying process on carrot and celery rehidration. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 135-145. (1988)

[thumbnail of szef_tudkozl_015_135-145.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_015_135-145.pdf

Letöltés (683kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1988
Kötet: 15
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 135-145
Nyelv: angol
Konferencia neve: International Scientific Days, 1987, Szeged
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39145/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21105
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet