Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata

Pallagi, Attiláné: Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 3-21. (1990)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_003-021.pdf

Download (920kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1990
Volume: 16
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 3-21
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 16-18.; Study of correlations between protein composition and baking quality of wheat flours; Untersuchung der zusammenhänge zwischen der Eiweisszusammensetzung und der bäckereiindustriellen Qualität von Weizenmehlen; Issledovanie vzaimozavisimostej meždu sostavom belka pŝeničnoj muki i eë hlebopekarnymi kačestvami
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21106

Actions (login required)

View Item View Item