AMINDAN250B és DIMODAN alkalmazása száraztészták előállítására

Kovács, Erzsébet: AMINDAN250B és DIMODAN alkalmazása száraztészták előállítására. Tudományos közlemények, (16). pp. 40-53. (1990)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_040-053.pdf

Download (768kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1990
Volume: 16
Page Range: pp. 40-53
ISSN: 0238-3756
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 50.; Application of AMIDAN 250B and DIMODAN for the production of dry pastries; Anwendung von AMIDAN 250B und DIMODAN zur Herstellung von Teigwaren; Primenenie Amidana 250B i Dimodana pri proizvodstve makaronnyh izdelij
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21108

Actions (login required)

View Item View Item