Virág József: Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 75-89. (1990)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_075-089.pdf Letöltés (813kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1990 |
Kötet: | 16 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 75-89 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/ |
Kulcsszavak: | Társadalomtudomány |
Megjegyzések: | Some features of foodstuff consumption and particularly meat consumption; Einige Charakteristika des Lebensmittel- und besonders des Fleischkonsums; Nekotorye harakteristiki potrebleniâ piševyh produktov, i osobenno - potrebleniâ mâsa |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21110 |
Tétel nézet |