Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője

Virág József: Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 75-89. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_075-089.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_075-089.pdf

Letöltés (813kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 16
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 75-89
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Kulcsszavak: Társadalomtudomány
Megjegyzések: Some features of foodstuff consumption and particularly meat consumption; Einige Charakteristika des Lebensmittel- und besonders des Fleischkonsums; Nekotorye harakteristiki potrebleniâ piševyh produktov, i osobenno - potrebleniâ mâsa
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21110
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet