Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője

Virág József: Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 75-89. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_075-089.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_075-089.pdf

Download (813kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1990
Volume: 16
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 75-89
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Uncontrolled Keywords: Társadalomtudomány
Additional Information: Some features of foodstuff consumption and particularly meat consumption; Einige Charakteristika des Lebensmittel- und besonders des Fleischkonsums; Nekotorye harakteristiki potrebleniâ piševyh produktov, i osobenno - potrebleniâ mâsa
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21110

Actions (login required)

View Item View Item