A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira

Varga László and Halászné Fekete Mária and Sirokmán Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_112-124.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_112-124.pdf

Download (734kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1990
Volume: 16
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 112-124
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Uncontrolled Keywords: Mérnöki tudományok, Kémia, Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 120-121.; Effects of gamma radiation on physical and microbiological properties of red pepper millings; Die Wirkung der Gammastrahlen auf die physikalischen und mikrobiologischen Eigenschaften des Gewürzpaprikamahlgutes; Vliânie lučej gamma na fizičeskie i mikrobiologičeskie svojstva molotogo krasnogo perca
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21113

Actions (login required)

View Item View Item