Varga László and Halászné Fekete Mária and Sirokmán Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_112-124.pdf Download (734kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1990 |
Volume: | 16 |
ISSN: | 0238-3756 |
Page Range: | pp. 112-124 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/ |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki tudományok, Kémia, Biológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 120-121.; Effects of gamma radiation on physical and microbiological properties of red pepper millings; Die Wirkung der Gammastrahlen auf die physikalischen und mikrobiologischen Eigenschaften des Gewürzpaprikamahlgutes; Vliânie lučej gamma na fizičeskie i mikrobiologičeskie svojstva molotogo krasnogo perca |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21113 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |